AKTUELNO

Iskrena do srži!

Autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera ''Magazin In'' Sanja Marinković ugostila je dobro poznata imena domaće javne scene. Naime, sa Sanjom je na razne zanimljive i aktuelne teme govorila: pobednica ''Zadruge 1'' i pevačica Kristina Kija Kockar, voditeljka Snežana Dakić, pevačice Dragana Šarić - Bebi Dol i Marina Visković, kao i supruga vlasnika ''Color Press Group'' Sandra Čoban.

Potegle su se priče o muško-ženskim odnosima, a jedno od pitanja bilo je i:

- Kako se osećate bolje? Sami i slobodni ili udvoje, pa makar se i svađali? - glasilo je pitanje Sanje Marinković, a Kija se odmah javila da odgovori na isto.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imala sam situaciju da sam želela da budem udvoje, pa makar se i svađala i jako mi je bilo teško da se odvojim od svega toga. Naravno da je mnogo bolje izaći iz nečeg što je toksično, ali nije lako. Moram da budem iskrena, svaka žena je prošla kroz to, bila je slaba... ali, prebolela sam - otkrila je Kija u ''Magazinu In'' o rastanku od Slobe Radanovića i priznala ko joj je pomogao da prebrodi težak period.

Foto: Pink.rs

- Da nije bilo moje majke, ja sigurno ne bih mogla da prebrodim neke periode. Meni je bilo teško da se rastanem najviše jer sam tog čoveka smatrala članom porodice, jedina muška osoba za koju sam se ja vezala, jer ja nisam imala oca, brata... On je bio jedina muška osoba za koju sam se toliko vezala. Majka mi je dosta pomogla, ali ja sam imala i novac i svoju nekretninu. Samo sam imala tu neku emociju i da nije bilo moje majke... Ništa me nije držalo pored njega, a opet mi je bilo jako teško - otkrila je Kockareva.

Foto: E-Stock/Jovan Jovanović

Autor: M. K.

#Kija Kockar

'