AKTUELNO

Iskrena do srži!

Tanja Savić priznala je da konačno planira da se vrati u Srbiju sa svojom porodicom. Ona je istakla da stan još nisu našli i da se često sele.

Foto: TvPink Printscreen

- Za Australiju idem jednom godišnje i tamo ostajem mesec-dva dana, tamo mi je odmor, živi se potpuno drugačije. Sinovi idu ovde kod nas u školu, jako sam ponosna na njih. Taj deo posla smo super odradili i upisali ih u jednu od najboljih škola. Samo još dom da nađemo i da budem mirna, da se stacioniramo. Više volim kuću, nekako smo stan prerasli. Sad kada su nam deca veća, veći su i prohtevi, pa i kvadratura mora da bude veća. Što se proširenja porodice tiče, ne znam, to mi je pod znakom pitanja. Hajde prvo da završim CD, lako ćemo za bebu kasnije, ima vremena. Suprugu to nije na pameti koliko je meni, jer ja mnogo volim decu - izjavila je ona i dodala da se mnogo toga promenilo od vremena kada nije bila na estradi:

- Pravila sam pauzu četiri godine i mnogo toga se promenilo na estradi. Nisam potpuno zaboravila i zapostavila publiku, bilo je tu singlova, ali nisam bila toliko aktivna. Više nije isto kao nekada, muzika i ljudi su se promenili. Meni je sada lakše jer sam samostalna. Sa kolegama se baš i ne družim, nemamo vremena, sve se promenilo. Brzo se živi i svako je otišao na svoju stranu, a neki su kao ja osnovali porodice. Kad god me neko zove ja ne mogu zbog dece ili se viđamo po restoranima.

Foto: Pink.rs

Tanja kaže da joj je suprug velika podrška i da se sa njim uvek konsulutuje, a udvarači joj ne prilaze:

- Nemam udvarače, iskreno nemam. Baš nisam taj tip, valjda ne privlačim pažnju na taj način da bi mi neko prišao. Kako kažu: "Kako zračiš, tako i privlačis". Ne dajem povoda, udata sam i imam dvoje dece, zašto bi mi neko i prišao. Tu su naravno fanovi koji mi prilaze, daju poklone, cveće, pisamca i zbog toga mi je zaista drago.

Autor: Pink.rs

#Tanja Savić

'