AKTUELNO

Iskrena do srži.

Naša popularna pevačica, Tanja Savić, je već godinama u braku sa suprugom Dušanom, sa kojim ima dva sina, Maksima i Đorđa.

Ona je jedna od retkih ličnosti sa domaće javne scene koja je otvoreno govorila o problemima, sa kojim se susreću bračni drugovi svakodnevno.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i svaka devojka, zamišljala sam princa na belom konju, a umesto toga dobila sam borbu. Brak je, htele mi to žene da priznamo ili ne, jedna velika borba, sa svim svojim usponima i padovima. Ponekad bude situacija iz kojih misliš da ne možeš da se izvučeš, ali ipak to učiniš, postaneš jači i dobiješ više od onoga što si očekivao od partnera. Uporedo sa tim, kada vidiš preko kojih stvari ti je suprug prešao, dobiješ neverovatnu volju da se boriš za vašu ljubav. Verujem da je to obostran - rekla je Tanja.

Savićeva je priznala da brak nije samo "med i mleko", kako je zamišljala dok se nije udala, ali je vremenom shvatila da postoje mnogo važnije stvari u životu i da se preko bračnih problema lako prelazi.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BRUTALNO ISKRENA: FRAJERI PREKO GRANICE SU NIKAKVI! Milica progovorila o muškarcima koji nju oduševljavaju! (FOTO)

Ranije sam ćutala i pravila se da mi je lepo, dok sam u sebi proživljavala pakao. Prestala sam to da radim i najlepše se osećam kada se isplačem i sve izbacim iz sebe. Uporedo s tim, shvatila sam da postoje stvari zbog kojih se ne treba nervirati, a isto tako, da je važno opraštati ljudima - izjavila je pevačica.

Pink.rs

#Tanja Savić

'