AKTUELNO

“Kuća od srca”, sedma epizoda petog ciklusa TV serijala u utorak samo na TV Pink od 22 sata

Devetočlanoj porodici Stamenković dolazak ekipe humanitarnog TV serijala “Kuća od srca” je umesto radosti donelo velike probleme. Podsetimo, Vitomir i Nedeljka su za 21 godinu braka dobili sedmoro dece, ali kada se Vita nakon smrti rođenog brata odao alkoholu, kola su krenula nizbrdo. Decu je Centar za socijalni rad razmestio po domovima, Nedeljka je prodala stan i kupila trošnu kuću, ali za povratak dece pod jedan krov morali su da obezbede bolje uslove za život i da Vita prihvati lečenje. On je odlučio da stane uz njih, izlečio se, a dolazak “Kuće od srca” i početak radova trebalo je da im pomogne. Međutim, Nedeljkine rane nisu zarasle.

Foto: Promo

Da li dozvoljavaš Viti da se upiše kao vlasnik na pola kuće, ili ne – pitao je Žarko Lazić Nedeljku, na šta je ona odlučno rekla “ne”.

Foto: Promo

Foto: Promo

Vitomir i njihov nastariji sin ostali su nemi pred njenom odlukom, jer bi to mogao da predstavlja konačan udarac za ovaj projekat. Povrh svega, svo sedmoro dece su upućena na DNK test da se utvdi očinstvo, jer su to oba roditelja zahtevala – majka da dokaže vernost, a otac da opovrgne sumnje.

Ja sam mrtav čovek od danas, kad je ovo izgovorila, ja sam mrtav čovek – zatečen je bio Vita.

Foto: Promo

Nebo se naoblačilo, počela je kiša. Loši vremenski uslovi, kao i odnosi u porodici Stamenković, zaustavili su izgradnju njihovog doma. Umesto na gradilište, Vita se sa Žarkom uputio kod Nedeljkine porodice da pokuša da izgladi odnose. Njena majka ga je zagrljajem dočekala, ali onda je rekla:

Neka snimaju svi. Vita je pio i Nedeljka se osušila kao suva šljiva. Nije on prodao stan, Nedeljka je prodala stan. I prekidajte snimanje sada, neće se snimati više.

Foto: Promo

Stara majka je ustala i otišla! Niko nije mogao da je zaustavi. Da li je to bio poslednji pokušaj pomirenja porodice Stamenković, ostaje da vidimo u nastavku petog ciklusa TV serijala “Kuća od srca”, utorkom od 22 sata na TV Pink.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'