AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu TV serijala "Kuća od srca".

Nastavak priče o teškom životu porodice Perić očekuje vas u najhumanijem TV serijalu "Kuća od srca" u utorak 15. januara od 22 časa na TV Pink.

U prošloj epizodi videli smo nastojanje ekipe "Kuća od srca" da pomogne dvojici braće Miodragu i Miroslavu Periću i njihovim porodicama obezbedi bolju i sigurniju budućnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena Matijašević i Žarko Lazić će u ovonedeljnoj epizodi dati sve od sebe da po prvi put u serijalu "Kuća od srca" izgradi čak dve kuće u isto vreme i tako spasi čak sedmoro dece.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihove planove ozbiljno će poremetiti izostanak pomoći na gradilištu i ponašanje najstarijeg domaćina gradilišta, zbog čega će izgradnja dva doma u zadatom roku biti dovedena u pitanje.

Zbog toga će Žarko pokušati da na sve načine pronađe radnu snagu koja im je potrebna više nego ikada jer u roku od mesec dana treba da izgrade dve kuće, za Miodragovu i Mirosavljevu porodicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Radove na gradilištu prekinuće jedan telefonski poziv i vesti koje će šokirati sve prisutne.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se rad i trud ljudi velikog srca isplatio i da li će porodica Perić dobiti novi dom, saznaćete u TV serijalu "Kuća od srca" u utorak 15. januara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'