AKTUELNO

TV serijal “Kuća od srca” utorkom na TV Pink od 22 sata.

Nastavlja se drama u domu Stamenkovića - Nedeljke i Vite sa sedmoro dece, a u utorak od 22 sata na TV Pink, u novoj epizodi TV serijala “Kuća od srca”, ova porodica će rešiti jednu veliku dilemu.

Foto: Promo

Prethodna epizoda je okončana u domu Nedeljkinih, jer je postojala opasnost da će se njena braća useliti u obnovljenu kuću, ali su Žarko Lazić i Jelena Matijašević uspeli da naprave ugovor po kome supružnici dele dom na pola. Ipak, do pomirenja nije došlo, što ne dovodi u opasnost samo Vitin opstanak, već otvara mogućnost da se deca ponovo smeste u neki od domova. Vita ne krije tugu zbog loših porodičnih odnosa, ali ga je najviše potreslo to što mu je i nastariji sin, koji je sa njim svakodnevno bio na gradilištu, otišao kod majke.

Foto: Printscreen Youtube

S druge strane, Žarko je ostao bez Jelene, jer je voditeljka odlučila da se posveti svojoj profesiji – glumi. Ipak, njih dvojica su nastavili borbu, kako oko izgradnje kuće, tako i oko rešavanja problema.

Foto: Printscreen Youtube

Ne želim da ti kvarim raspoloženje, ali moram da te podsetim – napomenuo je Žarko Viti. - Mislim da ćemo sutra dobiti rezultate DNK testa.

Ni tren se Vita nije dvoumio, pa je odlučno odgovorio Žarku:

I da su tuđa, ja ću ih prihvatiti, kao da su moja, ostaju da žive sa mnom!

Foto: Printscreen Youtube

I zaista, rezultati su stigli, a da li je Vita otac svih sedmoro dece iz 21 godine braka sa Nedeljkom, saznajemo u novoj epizodi TV serijala “Kuća od srca”, u utorak na TV Pink od 22 sata.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'