AKTUELNO

Komični krimić „Streč“ večeras u 20h na Pink 2

Jedna noć na ulicama Los Anđelesa očajnom vozaču se pretvara u pakao – kratak je opis komične akcije „Streč“ (eng. Stretch) iz 2014. godine,koja je na programu Pink 2 večeras u 20 sati. Reditelj Džoe Karnahan naslovnu ulogu je dodelio Patriku Vilsonu, a u ostalim su: Ed Helms, Džesika Alba, Bruklin Deker, Džejms Bedž Dejl...

Foto: Promo

Priča se odvija jedne noći na ulicama Los Anđelesa, kojima krstari očajni Streč, vozač limuzine u ozbiljnim finansijskim problemima. Kada shvati da ima samo jednu smenu da odradi kako bi isplatio veliki dug, on iz faze straha prelazi u fazu borbe na život i smrt.

Foto: Promo

Ponuda jednog milijardera da mu te noći bude šofer, Streču deluje kao idealna prilika, međutim... Njegov klijent ima izopačene sklonosti, ali vozač se zariče da će ispuniti svaki njegov zahtev, bez obzira koliko uvrnut bio, a da zauzvrat dobije bogatu napojnicu kojom bi mogao da isplati dug.

Foto: Promo

Razvoj situacije postaje sve čudniji, pa Streč nailazi na neke veoma opasne susrete, razmišljajući da li je čudak na zadnjem sedištu limuzine možda i njegov poslednji klijent...

Foto: Promo

Ne propustite komičnu akciju “Streč“ večeras u 20 sati na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Streč (Stretch) | 2014.

#Televizija Pink

'