AKTUELNO

Ne propustite napeti triler "Ivica tame" večeras od 20h na Pink 2.

Večeras od 20 časova gledaoce TV Pink na kanalu Pink 2 očekuje napeti triler "Ivica tame" (eng. "Edge of Darkness") režisera Martina Kempbela.

U glavnoj ulozi našao se Oskarom nagrađeni Mel Gibson, kome je ovo bila prva uloga posle osmogodišnje pauze, a pored njega gledaoci će videti i Reja Vinstona, Denija Hjustona, Bojanu Novaković i Šona Robertsa.

Foto: www.imdb.com

Smohranom ocu i detektivu Tomasu Krejvenu (Mel Gibson) u posetu dolazi ćerka Ema (Bojana Novaković).

Foto: www.imdb.com

Dok Tomas priprema večeru, Emi počinje da povraća i curi joj krv iz nosa. Kada njih dvoje kreću u bolnicu, maskirani čovek puca na njih i pogađa Emu, koja umire. Dok svi pretpostavljaju da je Tomas bio meta, on otkriva ćerkin tajni život.

Foto: www.imdb.com

On uzima pramen njene kose i slučajno otkriva da je radioaktivan, a zatim pronalazi i pištolj sakriven u fioci njenog noćnog stočića, zbog čega počinje da sumnja da je upravo Ema bila meta. On saznaje da je vlasnik pištolja Emin dečko, Dejvid (Šon Roberts), koji je u strahu od firme "Nortmor" u kojoj su Ema i on radili.

Foto: www.imdb.com

Ema je saznala da je "Nortmor", pod pokroviteljstvom američke vlade i Džeka Beneta (Deni Hjuston), tajno prozvodio nuklearno naoružanje.

Ne propustite Oskarvca Mela Gibsona u emotivno napetom trileru "Ivica tame" večeras od 20 časova samo na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Film

#Ivica tame | Edge of Darkness

#Mel Gibson

#Pink 2

#Televizija Pink

'