AKTUELNO

Film je snimljen na osnovu stvarnih, ali kontroverznih takmičenja jazavičara koji se održavaju u Severnoj Americi.

Najmlađi gledaoci kanala Pink 2, pa i njihovi roditelji, sutra ujutru u 8 časova mogu da uživaju u komičnom porodičnom ostvarenju iz 2013. godine “Nacionalno takmičenje jazavičara” (eng. Wiener Dog Nationals). U režiji Kivena Pitersona, glavne uloge poverene su Džejsonu Landanu, Ališi Vit, Morganu Ferčajldu, Džulijen Feder i Brajanu Betu.

Petočlana porodica ostala je bez majke i supruge, pa se otac sam stara o njihovo troje dece -dvojici sinova i jednoj ćerki. Kako bi im pružio što više radosti, otac je rešen da im pokloni psa, a deca se odlučuju da to bude simpatična jazavičarka, kojoj daju ime Šeli. Porodica i ne sluti da je pred njima rođeni šampion. Saznavši za Nacionalno takmičenje jazavičara oni prijavljuju svoju Šeli, a prirodno talentovani pas iz prve prolazi kvalifikacije.

Pred zvaničnu trku svi su zainteresovani da vide Šeli, a među njima je i gospođa Mervater, vlasnica aktualnog šampiona među jazavičarima, koja u Šeli vidi ozbiljnu konkurencijui nema nimalo dobre namere.

Ne propustite simpatičnu komediju “Nacionalno takmičenje jazavičara” sutra od 8 časova ujutru na Pink 2.

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'