AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

Novu nedelju televizija Pink započela je kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 19 odsto udela u gledanosti, televizija Pink zauzela je lidersku poziciju u odnosu na sve komercijalne emitere u Srbiji. Pored totala, ružičasta televizija bila je najgledanija i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i mđu gledaocima sa teritorije Beograda. Ubedljivo najveću prednost, televizija Pink je sa 22 odsto auditorijuma ostvarila u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkov domaći serijski program izazvao je veliko interesovanje publike u Srbiji. Početak emitovanja istorijsko-ljubavne drame “Jugoslovenka”, idejnog tvorca Romana Majetića i producenta Željka Mitrovića, pratilo je čak 22 odsto publike. Prvu epizodu neverovatne ljubavne priče pune intriga, koja se emituje svakog radnog dana u 20 časova, sinoć je gledalo blizu 1.200.000 gledalaca, te je “Jugoslovenka” zauzela 5. poziciju na listi najgledanijih formata svih televizija.

Foto: Jelena Simonović

Naš informativni program bio je izbor milionske publike. Sa više od 1.000.000 gledalaca, Pinkova centralna informativna emisije “Nacionalni dnevnik” bila je najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera. Odlične rezultate ostvarili su i “Nacionalni dnevnik u 13”, kao i “Popodnevni dnevnik”.

 I Pinkov inostrani igrani program beleži fantastične rezultate – visokobudžetne turske serije “Zakletva” i “Surova ljubav” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Dešavanja u četvrtoj sezoni “Zadruge” obeležila su dan za nama. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, publika je pratila emisiju “Zadruga 4 – Izbor potrčka”, dok je neverovatnih 27 odsto auditorijuma bilo uz emisiju “Pretres nedelje sa Milanom”.

#Gledanost