AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa udelom u glednosti od 18 odsto, televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, a pored totala, ostvarila je prednost i među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike – kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Specijalno izdanje „Nacionalnog dnevnika“ sinoć je sa više od 1.400.000 gledalaca ušlo u top 10 najgledanijih TV formata. I centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ našla se među 10 najgledanijih emisija na svim televizijama , a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Na listi najgledanijih formata se našla i nova epizoda „Paparazzo lova“, dok je „DNK“ pratilo 23 odsto auditorijuma.

Foto: PROMO

Naš domaći serijski program i je i tokom jučerašnjeg dana ostvario fantastične rezultate – sitkom „Nek ide život“ zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata, a u samom vrhu gledanosti našla se i serija inostrane produkcije „Fatalna ljubav“.

Pored toga što je milionski auditorijum sva turbulentna dešavanja pratio u direktnim uključenjima u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima „Zadruga 4“, neverovatnih 28 odsto auditorijuma bilo je uz emisiju „Pitanja gledalaca“.

#Gledanost