AKTUELNO

Novu radnu nedelju televizija Pink započela je kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je u totalu bila najgledanija, televizija Pink je ostvarila značajnu prednost u odnosu na sve komercijalne emitere i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali sa teritorije Beograda, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima iz prestonice.

Foto: Tv Pink

Televizija Pink je sa 17 odsto auditorijuma tokom jučerašnjeg dana bila ubedljivo najgledanija u kategoriji ženske publike, kako u odnosu na komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija Nacionalni dnevnik bila je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je i ostali formati naše informativne redakcije: Pinkov Jutarnji dnevnik, Nacionalni dnevnik u 10, Nacionalni dnevnik u 13, kao i Popodnevni dnevnik.

Foto: TV Pink

Tradicionalno, u samom vrhu gledanosti našao se i Pinkov inostrani igrani program – serije “Surova ljubav”, “Zakletva” i “Sestre”. Među najgledanija emisije svih emitera ušla je i repriza domaće serije u koprodukciji TV Pink, “Preživeti Beograd”, projekta koji je osvojio sve generacije.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs, Jelena Simonović

Do početka “Zadruge 4” ostalo je još 5 dana, i dok ceo region iščekuje ceremoniju otvaranja zakazanu za 6. septembar, Pinkova verna publika svake noći prati emisiju “Zadruga – Narod pita”. Sinoćnju emisiju u kojoj je Darko Tanasijević ugostio Anabelu Atijas, pratila je milionska publika.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink i u novoj sezoni!

#Gledanost