AKTUELNO

Još jednu nedelju televizija Pink je započela kao najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa 19 odsto udela u gledanosti, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila ubedljivo gledanija od svih komercijalnih emitera ali i Javnog servisa Srbije. Pored totala, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj grupi ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno, televizija Pink je sa 22 odsto auditorijuma bila neprikosnoveni lider u kategoriji ženske publike u odnosu na sve komercijalne televizije ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TvPink

Na listu najgledanijih TV formata upisale su se i kratke forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“.

Foto: PROMO

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

I jučerašnji dan protekao je u znaku „Zadruge 4“. Pored direktnih ukljucenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, 19 odsto gledalaca bilo je uz emisiju „Izbor potrčka“.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink