AKTUELNO

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je sa 17 odsto udela u gledanosti bila najgledanija u totalu, televizija Pink osvarila je prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 20 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila aposlutno najgledanija u odnosu na sve komerijalne emitere, ali i Javni servis Srbije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa blizu 1.100.000 gledalaca, „Nacionalni dnevnik“ je i u danu iza nas bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede ga „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Dirketno uključenje iz Abu Dabija i intervju Goce Uzelac sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem je sinoć na televiziji Pink pratilo 14 odsto gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Na listi najgledanijih formata se sa blizu 900.000 gledalaca našla i nova epizoda „Paparazzo lova“, dok je „DNK“ pratilo 26 odsto auditorijuma.

Foto: Pink.rs

Naš domaći serijski program i je i tokom jučerašnjeg dana ostvario fantastične rezultate – sitkom „Nek ide život“ zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Podjednako dobre rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga što je milionski auditorijum sva turbulentna dešavanja pratio u direktnim uključenjima u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima „Zadruga 4“, neverovatnih 30 odsto auditorijuma bilo je uz emisiju „Pitanja gledalaca“.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost