AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" ćete gledati:

- Štampu prelistavaju Vladimir Marinković, potpredsednik Narodne skupštine i Veljko Nestorović, urednik političke rubrike lista Alo.

Foto: Pink.rs/I. Petrović

- Hašim Tači je juče zatražio hitno zasedanje vlade i donošenje odluke o ukidanju taksa na srpske i proizvode iz BiH u skladu sa zahtevima SAD. Očekuje se i susret predsednik Vučića sa nemačkom kancelarkom. Šta možemo da očekujemo od ovog susreta, ali i kakvi su odnosi naše zemlje sa zapadnim silama i kakva je budućnost dijaloga Beograda i Prištine... O ovome će govoriti Zoran Anđelković, bivši šef Izvršnog veća Kosova i Ljiljana Smajlović, novinarka i kolumnistkinja.

- U jučerašnjem danu potvrđeno je još 3 slučaja zaraženih Korona virusom, što je ukupno 5 slučaja obolelih od ovog virusa. Kako se zaštititi i koliko smo ugroženi reći će doktor Branislav Nestorović, pulmolog.

Video: Pink.rs/I. Petrović

- Oči evropske javnosti poslednjih dana uprte su u grčko-tursku granicu zbog migrantske krize prouzrokovane odlukom Turske da otvori granice i preplavi Evropu izbeglicama. I Atina i Ankara poslale su dodatne snage kako bi ojačale granicu ali sada sa istom namerom da spreče novi ulazak migranata. Na graničnim prelazima nasto je haos, sve je više sukoba i nasilja. Da li je Grčka granica mesto na kojem se Evropa brani od migranata, tema je za Orhana Dragaša, direktora Međunarodnog instituta za bezbednost i Svetlanu Palić iz Komeserijata za izbeglice. 

- Čemu sve ljudi pribegavaju da bi saznali da li ih partner vara, da li veza i nakon prevare može da se sačuva? Ovo su pitanja za Stevana Đokića privatnog detektiva i doktora Jovana Marića, psihijatra.

Foto: Pink.rs/I. Petrović

- Gost ovog jutra biće pevač Šako Polumenta.

- Saznaćemo i ko su Naj žene Blic žene, a gošća će biti i Jelena Isaković, glavna urednica Medija centra Žena

- Hit jutra rezervisan je za grupu Hurracane, pobednice ovogodišnje Beovizije.

#Novo jutro

#Televizija Pink

'