AKTUELNO

Budite uz 'Novo jutro' televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavam sa Draganom Vujičićem, novinarom Večernjih novosti i Goranom Karadžićem, direktorom Stara planina rizort.

O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Parizu i njegovim ,razgovorima sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, u temi Novog ,jutra razgovaraćemo sa Jakšom Sćekićem, novinarom i Ljubinkom ,Milinčić, glavnom urednicom srpske redakcije Sputnik.

Kako gledaju na odluku da jedna ulica u Kragujevcu dobije naziv po ,Dragoljubu Draži Maihailoviću tema je za mr Radovana Kalabića, ,književnika i istoriografa i Ratka Krsmanovića, člana predsedništva ,SUBNOR-a Beograd.

Dvadesetjednogodišnji Miloš M. uhapšen je juče zbog sumnje da je ,pokušao da siluje 16- godišnju devojčicu, učenicu drugog razreda ,Treće beogradske gimnazije. Koliko su česti slučajevi pokušaja ,silovanja maloletnica, kako prepoznati silovatelja i kako se od njega ,odbraniti, tema je o kojoj razgovaram sa prof. dr Dijanom Lazić ,Puškaš, psihijatrom, Zlatkom Nikolićem, kriminologom i Nebojšom ,Milosavljevićem, advokatom.

Kako izgleda saradnja na međunarodnom nivou u borbi protiv ,trafikinga - o ovome će biti reči sa članovima Biroa za borbu protiv ,trgovine ljudima, Majom Raković i Salemom El-Aghom.

Pod reflektorima je glumac Irfan Mensur sa kojim ćemo razgovarati o ,predstavi Ujka Vanja koja će 18. novembra biti prikazana u ,Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Hit jutra rezervisan je za Dragicu Radosavljević Cakanu koja će nam ,predstaviti svoju novu pesmu Jako jače.

#Novo jutro

'