AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistavaju Branko Radun, politički analitičar i Duško Vukajlović, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Alo".

O jučerašnjoj poseti predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, fabrici "Krušik", najavljenim reformama kompletne namenske industrije i merama koje Srbija preduzima u vezi sa potencijalnim novim naletom migranata sa Bliskog Istoka, u temi Novog jutra govoriće ministar odbrane, Aleksandar Vulin.

Koliko su nam deca ugrožena na inetrnetu i na koji način ih možemo odbraniti od digitalnog nasilja, o ovim temama razgovaraće Mila Antonović, šesnaestogodišnja jutjuberka, Marija Milenković, psiholog i Katarina Jonev, stručnjak za bezbednost na internetu.

Video: Pink.rs/N. Todorović

Kako treba tumačiti izjavu premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, da će tužiti Beograd zbog navodnog genocida i da nema pomirenja bez izvinjenja, ali i mogu li se uskoro oćekivati prve optužnice za zločine OVK - o ovim temama govoriće Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za KiM i Goran Petronijević, advokat.

Juče je potvrđen i drugi slučaj korona virusa u Srbiji i to kod jednog kineskog državljanina. Ovim povodom naš gost biće dr Darija Kisić - Tepavčević sa Instituta za javno zdravlje dr Milan Jovanović Batut.

Ugostićemo i nekadašnjeg odbojkaškog reprezentativca, Željka Tanaskovića, koji je nedavno izabran za prvog predsednika novoosnovane Evropske federacije školskog sporta.

HIT JUTRA rezervisan je za novu pesmu Zorane Pavić - "Čekaću te gore".

#Novo jutro

'