AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

-Štampu ćemo prelistavati sa bivšim dopisnikom "Politike" Slobodanom Samardžijom i narodnim poslanikom Aleksandrom Čotrićem.

- Da li je Venecuela na pragu vojne intervencije,zašto je Vašington uporan da sruši Madura i koji faktori su odlučujući u velikom pokeru oko Venecuele,pitamo jutros bivšeg ambasadora u zemljama Latinske Amerike prof.dr Dušana Vasića, general majora u penziji Božidara Forcu i karijernog diplomatu Zorana Milivojevića

-Srbija je juče i zvanično postala vlasnik četiri nova aviona 'mig 29' nakon što je ministar odbrane Aleksandar Vulin u Minsku sa beloruskim zvaničnicima potpisao ugovor o preuzimanju letelica. Kada će Migovi stići u Srbiju i kakav je nivo bezbednosti našeg neba čućete od ministra odbrane Aleksandra Vulina.

-- Zašto je premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj imenovao Dijanu Živić za novog ministra poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja, umesto smenjenog Nenada Rikala. Kako se tumači ovaj jednostrani potez Haradinaja još jedan u nizuuperenih protiv Srba?

-- Ko ima,a ko nema licencu za pružanje usluge prevoza putnika? Gde je ključni problem između taksi udruženja, kompanije Cargo i ministarke saobraćaja?

-- Argentinsko-španski film “Crni Anđeo”, premijerno je prikazan u Kanu, a sinoć i na beogradskom FEST-u. Glavnu ulogu tumači Lorenco Fero argentinski glumac koji će biti naš gost ovoga jutra.

-- Pod reflektorima "Novog jutra" glumci Uroš Jakovljević i Maja Mandžuka najavljuju brojne dogodovštine sa komšijama u novoj humorističkoj seriji

-- Kako će se predstaviti sutra na takmičenju za pesmu Beovizije,pitamo mladu Sofiju Perić i članice sastava Wonder Strings

- Rubrika Hit jutra danas je rezervisan za jedan od najlepših balkanskih vokala - Aleksandru Radović i njenu mini turneju

- Kako će izgledati koncert najvećeg etno-džez pijaniste Srbije i najvećeg etno-džez saksofonista Rusije-Vasila Hadžimanova i Olega Kirejeva,saznaćete od ovog ruskog umetnika koji će biti gost "Novog jutra"

#Novo jutro

'