AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistavaju Ljubinka Milinčić, glavna i odgovorna urednica srpske redakcije Sputnjik i Prof. dr Dejan Miletić, predsednik Centra za proučavanje globalizacije.

O političkoj krizi na Kosovu, mogućim koalicijama, ali i novim izborima i o nedavnoj poseti Vilijama Vokera prištini, u temi novog jutra razgovaraće Ljubiša Ristić, reditelj, Ognjen Karanović iz Centra za društvenu stabilnost i Zoran Anđelković, bivši šef Izvršnog veća Kosova.

Igor Jurić, osnivačem Fondacije „Tijana Jurić“, pričaće o njegovim tvrdnjama da poseduje fotografije i da prikuplja dodatne dokaze o pedofilima koji su na uticajnim položajima u Srbiji, a koji često prave zabave sa decom uzrasta od 12 do 15 godina.

Video: Pink.rs/N. Todorović

O dosadašnjoj istrazi ubistva Olivera Ivanovića, informacijama koje poseduje povodom ovoga i optužnici koja je podignuta u Prištini , pričaće Milena Ivanović, udovicom ubijenog Ivanovića.

Kako se preljuba jednog od bračnih partnera tretira i dokazuje na sudu i na koji način loši odnosi sa svekrvom, odnosno taštom, mogu uticati na kvalitet braka - ovo će biti neka od pitanja o kojima će diskutovati Simonida Milojković, spisateljica, Aleksandra Radivojević, advokat i Prof. dr Jovan Marić, neuropsihijatar.

Pod reflektorima Novog jutra biće glumac Uroš Jovčić.

Hit jutra rezervisan je za novu pesmu Gazde Paje koja nosi naziv "AUSLANDER".

#Novo jutro

'