AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "Trenutak iz sna".

Još jedna životna priča očekuje vas i ovog četvrtka od 23 časa na TV Pink, u 11. epizodi serijala “Trenutak iz sna”, kada će Tijana Čurović sa svojim timom pokušati da novoj kandidatkinji vrati veru u bolje sutra. U ovonedeljnoj emisiji upoznaćete novu junakinju, Bojanu Zorić koja će sa milionskim auditorijumom podeliti svoju tužnu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Bojana se još u detinjstvu suočila sa teškim životom. Ovog četvrtka čućete Bojaninu potrenu ispovest o nesrećnom detinjstvu usled odustva majčine ljubavi.

Majka je otišla, napustila nas je – ispričala je Bojana na početku.

Nakon majke, Bojana je doživela strašnu izdaju od ljudi kojima je najviše verovala. Njen, sada bivši suprug, varao ju je sa njenom rođenom sestrom.

Ja odlučim jedno veče da dođem odmah na ta vrata gde je bila njena soba. Oni leže, spavaju, kao da on nema ženu, decu – rekla je Bojana pred kamerama “Trenutka iz sna”.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, tu nevoljama za Bojanu nije bio kraj. Još jedan veliki šok usledio je nakon saznanja da će zbog teške materijalne situacije ostati bez dece.

I onda su deca njemu pripala zato što ja nisam imala uslova – rekla je Bojana, a njenu priču potvrdila je i njena rođaka:
Ona se borila za tu decu, na sve moguće načine.

Foto: TV Pink Printscreen

Traume iz prošlosti ostavile su dalekosežne posledice, koje može popraviti samo udružena snaga tima lekara emisije “Trenutak iz sna”. Tijana je došla da Bojani vrati osmeh na lice i pokuša da bar malo izbriše sve ružno što joj se dogodilo.

Ipak, Bojanino loše zdravstveno stanje ugroziće rad lekarskog tima, te je njena transformacija dovedena u pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim Bojanine borbe, ovog četvrtka upoznaćete i dve nove potencijalne kandidatkinje, devojke koje se bore sa prekomernom telesnom težinom. Njih dve će se takmičiti u želji da osvoje svoju epizodu emisije “Trenutka iz sna”.

Da li su dve devojke spremne na odricanje i da li će Bojana uspeti da završi svoj put promene, saznaćete u novoj epizodi emisije “Trenutka iz sna” u četvrtak 26. Decembra od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka

'