AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu TV serijala "Trenutak iz sna".

Nova životna priča očekuje vas u emisiji "Trenutak iz sna" u četvrtak od 22:45 časova na TV Pink, a junakinja ovonedeljne epizode je Ivana Baračkov.

Ivani je život zadao najteži udarac, kada je umesto da uživa u rođenju sina Ognjena i majčinstvu, počela njena borba za zdravlje deteta.

Sve je bilo super do trenutka kad je krenuo porođaj. Plačući sam molila da mi kažu šta je sa Ognjenom, ali mi ništa nisu rekli. Vratila sam se u krevet i pozvala Marka, koji je rekao da će doći kada bude vizita - počinje Ivana svoju priču.

Foto: TV Pink Printscreen

U prvom trenutku lekari Ivani i njenom suprug Marko nisu govorili ništa o stanju deteta.

Lekari su me zvali i rekli su mi da dođem u pola jedan, jer dete nije dobro - rekao je Marko kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je od samog rođenja imao strahovite napade, čiji je uzrok bio nepoznat.

Najteže mi je bilo kad sam izlazila iz prodilišta bez bebe - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Loše zdravstveno stanje njenog sina ostavilo je trajne psihičke, ali i fizičke posledice na Ivani, zbog čega će ekipa "Trenutka iz sna", na čelu sa voditeljkom Tijanom Čurović, dati sve od sebe da joj vrati osmeh na lice i veru u bolje sutra.

Tim stručnjaka pokušaće da Ivani, osim fizičke transformacije, vrati izgubljeno samopouzdanje i promeni pogled na sebe i svet.

Ne propustite novu epizodu jedne od najgledanijih emisija "Trenutak iz sna" u četvrtak 24. januara od 22:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka

'