AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serijala "Trenutak iz sna".

Deveta epizoda prve sezone TV serijala "Trenutak iz sna" ovog četvrtka od 23 časa, donosi veoma potresnu priču o Marini Ilić i njenoj borbi sa surovom prošlošću.

Naime, Marina je pre punoletstva završila u lancu trgovine ljudima, a prodao ju je niko drugi do njen tadašnji momak.

Na kraju sam shvatila da je on mene prodao ljudima koji se bave trgovinom ljudi - rekla je Marina.

Foto: RTV Pink

Ona je bila prepuštena na milost i nemilost zverima, a potpuno sama u ovoj bezizlaznoj situaciji dočekala je svoj 18. rođendan.

Najgori momenat jeste što sam ja punoletstvo dočekala tamo. Taj čovek je znao da punim 18. godina i rekao mi je 'Ovo ti je poklon za punoletstvo' i doveo njih trojicu, koji su me silovali i maltretirali više sati - ispričala je Marina detalje ovog traumatičnog iskustva.

Foto: RTV Pink

Marina je uspela da se izvuče iz ovog začaranog kruga, ali je bežeći od pakla koji je preživela, napravila novu grešku - započela je vezu sa čovekom koji ju je maltretirao i tukao na ulici.

Posle serije poraza, Marina je konačno pronašla pravog čoveka, ali sve prethodne traume ostavile su traga na njoj.

Nisam ženstvena uopšte i nezadovoljna sam sobom. Moj nivo samopouzdanja je nula, nema ga nigde - rekla je kroz suze Marina.

Foto: RTV Pink

Njen izgled i nedostatak samopuzdanja uticao je i na njenog sina.

Ja sam se potukao sa jednim drugarom jer mi je rekao da mi mama nije lepa - ispričao je Marinin sin, a njen suprug je istakao da je ona uvek povučena.

Foto: RTV Pink

Ekipa emisije "Trenutak iz sna", na čelu sa voditeljkom Tijanom Čurović, spremna je da Marini vrati izgubljeno samopouzdanje, a samim tim veru u ljude i stabilnost, koje jedavno izgubila, a koji su neophodni kako bi bila oslonac deci i porodici.

Foto: RTV Pink

Da li će Marini biti ostvarene sve želje, saznaćete u novoj epizodi serijala "Trenutak iz sna" u četvrtak 24. maja u 23 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

'