AKTUELNO

Ne propustite novu potresnu ispovest u serijalu "Trenutak iz sna".

Nova epizoda serijala “Trenutak iz sna” na programu TV Pink je i ovog četvrtka od 23 časa. U ovonedeljnoj, desetoj epizodi, čućete potresnu ispovest Gordane Jovanović, kojoj je život zadao teške udarce.

Foto: TV Pink Printscreen

Gordanine patnje počele su još u detinjstvu – njen otac bio je alkoholičar, nije vodio računa o porodici, čak je vršio i fizičko nasilje.

Otac nije radio ništa, samo je tražio pare da pije, a za nas ga nije bilo briga uopšte. Jednom me je bacio na krevet, non stop me je tukao – počela je Gordana svoju životnu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Za razliku od većine svojih vršnjaka, Gordana je imala traumatično detinjstvo, o čemu je i sama govorila pred kamerama emisije „Trenutak iz sna“.

Nije bio kao drugi roditelji, da voli dete, da mu kupuje stvari. On je nas samo maltretirao – ispričala je Gordana.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, tu užasnim stvarima nije bio kraj. Jeziva sudbina koja je zadesila Gordaninu majku, razorila je celu porodicu. Nakon porodičnog nasilja, Gordanin otac pokazao je lice monstruma.

Uboo ju je u leđa, ona je bežala 200 metara... Ne mogu to... – počela je Gordana kroz suze, a onda nastavila:
Posle toga ju je stigao, legao joj je na grudi. Ona mu je rekla „Nemoj Valtere da se praviš lud, imamo decu“, a on joj je rekao „Sad si se setila da imamo decu“. Uboo ju je 17 puta.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se jedva oporavila od ovakve traume, Gordana se ponovo suočava sa teškim periodom. Nakon svih tragičnih događaja, doživljava tešku saobraćajnu nezgodu.

Udario me je autom, slomila mi se karlica, a ja sam ostala invalid, prvi stepen – ispričala je Gordana.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako se čini da je utočište od svega lošeg što joj se dogodilo u životu našla u suprugu, on je tokom emisije „Trenutak iz sna“ otkrio duboke tajne.

Znam da si me prevarila, ne samo mene, nego i produkciju. Najviše mi je krivo zbog Lazara, što si njega mnogo povredila – rekao joj je muž u video poruci.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega, ekipa serijala „Trenutak iz sna“ i voditeljka Tijana Čurović daće sve odsebe da Gordani vrate osmeh na lice i učine je srećnom i zadovoljnom ženom.

Da li će Gordana uspeti da završi put transformacije ili je za nju svaka šansa izgubljena, saznaćete u desetoj epizodi treće sezone emisije „Trenutak iz sna“ u četvrtak 19. decembra od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka

'