AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Televizija Pink drugog dana ove nedelje, u totalu je ubedljivo najgledanija komercijalna televizija, gledanija od drugoplasiranog i trećeplasiranog emitera zajedno, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Foto: Tv Pink

Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je gledaniji od Javnog servisa Srbije u grupama gledalaca ženske i urbane populacije, dok je u odnosu na ostale komercijalne emitere najveća prednost ostvarena u kategoriji gledalaca iz prestonice i publike starosti od 18-49 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubedljivo najgledaniji serijski program svih komercijalnih emitera je pinkova serija „Crveni mesec“ sa auditorijumom od 1.250.000 gledalaca, dok su serije inostrane produkcije u samom vrhu gledanosti: „Ljubav iz osvete“, „Dženetine suze“ i „Njena sudbina“.

Foto: TV Pink

Tradicionalno najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera je pinkov „Nacionalni dnevnik“ koji se našao među deset najgledanijih emisija u danu.

Jutarnji program naše kuće „Novo jutro“ ubedljivo je gledaniji od sličnih sadržaja ostalih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink

Večernji termin rezervisan je za humani šou „Kuća od srca“, dok je 24% auditorijuma dan završilo uz late night show Ognjena Amidžića „Ami G show“.

Foto: TvPink

Hvala vam na poverenju! Ostanite uz vašu TV Pink!

Autor: .

#Gledanost

'