AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Televizija Pink počinje još jednu uspešnu nedelju kao ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca, pa je tako u odnosu na Javni servis Srbije, Pink gledaniji u grupi gledalaca ženske publike, dok je u odnosu na preostale komercijalne emitere Pink ubedljivo gledaniji i u svim ostalim grupama gledalaca.

Najgledaniji serijski program svih emitera je Pinkova serija „Crveni mesec“ koju je pratilo približno 1.300.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Među njagledanijim formatima, našle su se i serije inostrane produkcije: „Elif“, „Njena sudbina“, „Dženetine suze“ i „Ljubav iz osvete“.

Foto: Promo

Tradicionalno, Pinkovim vestima se veruje, pa je tako centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ sa auditorijumom od 1.060.000 gledalaca najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, koja se našla među šest najgledanijih emisija u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledi „Novo jutro“ koje je dvostruko gledanije od sličnih sadržaja ostalih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink

Na zvaničnoj top listi, nove uspehe beleži i naš rijaliti „Zadruga“. Verna pinkova publika dan je završila uz „Izbor potrčka“.

Hvala vam na poverenju! Ostanite uz vašu TV Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'