AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Za dane vikenda TV Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, sa pocentualno malom razlikom u odnosu na Javni servis Srbije, dok je gotovo u ukupnom zbiru Pink gledaniji od preostalih komercijalnih emitera zajedno.

Tokom sva tri dana vikenda u samom vrhu gledanosti je naš serijski program. Verna Pinkova publika pratila je serije: "Elif", "Dženetine suze", "Ljubav iz osvete", i "Njena sudbina". Kratke forme "Premijera" i "EKSKLUZIVNO" našle su se u samom vrhu gledanosti, dok je vikend rezervisan za najgledaniju informativnu emisiju svih komercijalnih emitera.

Foto: Promo.

U subotu sa 23% udela u gledanosti "Nacionalni dnevnik" je visokopozicioniran i na zvaničnoj top listi nalazi se među četiri najgledanije emisije u danu. Osim dnevnika i naš jutarnji program "Novo Jutro" ubedljivo je najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

U subotu 20% auditorijuma pratilo je "Magazin In" koji je u tom danu među najgledanijim formatima, dok je verna Pinkova publika pratila reprizno izdanje emisije "Paparazzo lov".

Rijaliti "Zadruga" svakodnevno okuplja milionski auditorijum, pa su za dane vikenda u samom vrhu gledanosti sva direktna uključenja kao i specijalne emisije: "Zadruga-Nominacije, Zadruga-Izbacivanje i Vanredno ubacivanje".

Foto: TV Pink Printscreen

Nedelja je rezervisana za politički talk show "Hit tvit" koji je pratilo nešto više od 1.200.000 gledalaca, dok je u samom vrhu gledanosti "Kontravizija sa Lavom Pajkićem". Vesti o poznatima Pinkova publika saznala je u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Hvala Vam na poverenju i ostanite uz vaš Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'