AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Sredu i četvrtak televizija Pink je obeležila kao najgledanija komercijalna TV stanica u zemlji. U danu iza nas fantastične rezultate Pink postiže i među ženskom populacijom, kada je bio gledaniji i od Javnog servisa Srbije, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen.

Prethodna dva dana serije Istanbulska nevesta, Ćerke, Elif i Rat ruža, pratila je verna Pinkova publika, te se ove popularne serije nalaze u vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Informativne emisije svakodnevno prati najveći broj TV gledalca, zato su Novo jutro, kao i Popodnevni i Nacionalni dnevnik zvanično najgledanije informativne emisije svih komercijalnih stanica.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Paparazo Lov i DNK vanično su biile najgledanije emisije među komercijalnim emiterima obe sa udelom u gledanost od 22 odsto.

Foto: Promo

Emisije o poznatima Ekskluzivno i Premijeru oba dana pratio je izuzetno veliki broj gledalaca, dok svetski nagrađivani rijaliti Zadruga i dalje ne prestaje da okupira pažnju publike. Sinoćnu specijalnu emisiju Zadruga – Narod pita, pratilo je blizu 1.200.000 gledalaca, što još jednom potvrđuje lidersku poziciju formata Zadruga.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Ostanite i dalje uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'