AKTUELNO

I ovaj vikend rezervisan je za zanimljive priče iz čitave Srbije i aktuelne goste u emisiji “Žikina šarenica”, na kanalu TV Pink od 10 časova. Vaši domaćini će ove subote i nedelje biti Žika Nikolić i Ana Šupić.

Ove subote, Žika i Ana ugostiće reditelja Jovana Stamatovića Karića, a o fenomenu srpsko-italijanskog filma govoriće glumica Nevena Šarčević. Muzej iluzija za kratko vreme postao je veoma popularan, kako među ljudima iz Srbije, tako i među turistima, a sve o samom muzeju ispričaće Gordana Nešković. O Festivalu energetske efikasnosti govoriće Nikola Bulj, šta sve možete videti na “Izložbi u Neonu” saznaćete od slikara Dražena Filipovića Pegle, a dizajnerka Dragana Stojadinović predstaviće vam svoju kolekciju.

O svim lepotama i znamenitostima opštine Krupanj govoriće predsednik ove srpske opštine, Ivan Isailović, a kako će vam zvezde biti nakonjenje, otkriva astrolog Sanja Macura. Žika i Ana ugostiće  novinara najgledanije emisije o poznatima “Premijera”, Nemanju Vujičića, koji će ispričati kako je došao do nekih ekskluzivnih priča i intervjua.

Ansambl “Kolo” predstaviće vam igre iz istočne Hercegovine, a gosti će biti i članovi etno grupe “Vasilise”.

 Između ostalih, za najbolju muziku ove subote biće zaduženi Rade Jorović, koji će izvesti numere “Veruj u novu ljubav” i “Ne priznajem godine”, kao i njegov mlađi kolega Mirza Selimović, koji će predstaviti spot za pesmu “Avet”, dok će uživot otpevati “Sipajte mi još jedan viski”.

#TvPink

#vikend

#žikina šarenica

'