AKTUELNO

Tri sata dobre zabave očekuje gledaoce TV Pink i ove subote u 8:30 časova u emisiji 'Žikina šarenica', autora i voditelja Živorada Žike Nikolića.

Za dobro raspoloženje i odluičnu muziku ove subote biće zadužene pevačice Jellena i Ivana Šašić, kao i slovenačka muzička senzacija, Robert Pešut, poznatiji kao Manjifiko. Autor pesma "Pukni zoro", "Divna", "Samo malo" i mnogih drugih, otkriće kako su nastali ovi hitovi bez kojih ne može da prođe nijedno slavlje. Manjifiko će podeliti sa gledaocima i šta očekuje od koncerta u Beogradu, zakazanog za 15. april.

Žika Nikolić ugostiće i Vanju Bulića, koji će predstaviti svoju novu predstavu, a gledaoci TV Pink će saznati i šta ih očekuje na predtojećoj manifestaciji "Nušićevi dani".

U studiju će svoju plesnu tačku predstaviti i karneval grupa sa Kipra, dok će Raša Pavlović uveseliti subotnje prepodne svojim pesmama.

Foto: Pink.rs

Žika Nikolić će razgovarati i sa Goranom Markovićem, direktorom prodaje "Globaltela", virtuelnog mobilnog operatera osnovanog 2016. godine sa željom da se inovacije u oblasti telekomunikacija plasiraju i na srpsko tržište. Pored pripejd SIM kartice koja pruža internet tarife najjače brzine, Goran će ispričati sve i o novini u "Globaltelu" - prvoj mobilnoj platnoj kartici Globaltel Mastercard.

Foto: Promo

Očekuje vas još zanimljivih i kvalitetnih priloga, zato ne propustite "Žikinu šarenicu" u subotu 14. aprila od 8:30 časova samo na TV Pink!

"Žikina Šarenica" - vaša dobra navika!

#Jutarnji program

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'