AKTUELNO

U pričama iz čitave Srbije i zanimljivim gostima uživaćete i ovog vikenda od 10 časova u emisiji “Žikina šarenica”, a vaši domaćini biće Žika Nikolić i Marija Egelja.

U nedelju, kod Žike i Marije dolaze urednik magazina "Galaksija" Stanko,Stojiljković, predsednicca UO "Filmski centar Srbije" Jelena Trivan, koja će,govoriti o novom filmu Predraga Gage Antonijevića "Dara iz Jasenovca“, a tu će,biti i Miss Interneta Sara Manjanović.

Ceo jedan segment emisije biće posvećen legendarnom voditelju Milovanu Iliću Minimaksu, koji je preminuo pre 14. godina.

Poznati voditelj, zahvaljujući komesu mnoge danađnje pevačice postale popularne, imao bi danas 81 godinu, a 5. novembar – datum njegovog rođenja – bio je povod da deo emisije "Žikina šarenica“ bude posvećen upravo njemu.

O njegovom životu i radu govoriće MinjaSubota i Hranislav Nikolić, a videćete i razgovor sa Minimaksovom porodicom.Za dobru atmosferu će i u nedelju biti zaduženi muzičkigosti – Tamara Žeželj koja će otpevati pesme "Daire” i "Sale”, zatim Ivana Šašić koja će izvesti numere "Daje meni da te vidim“ i "Šuška se šuška“, a uživaćete i u glasu Šekija Turkovićai njegovim pesmama "Tri kuće“ i "Boem“.

Očekuje vas i gostovanje grupe "Luna“, a Renato Henc će uživo otpevati dve pesme "Ako nam je tako suđeno" i "Opa,opa“.

Nepropustite još jedno izdanje emisije "Žikina šarenica“ u subotu i nedelju, 16.i 17. novembra, od 10 do 13 časova na TV Pink!

#žikina šarenica

'