AKTUELNO

Kakvi se planovi kuju iza Nikolinih (Miloš Đurović) leđa, saznaćemo u večerašnjoj epizodi serije „Crveni mesec“, koja iz večeri u veče od 21 čas na TV Pink okuplja milionsku publiku.

Nikola će se naći u nezavidnoj situaciji. Prvi ađutant princa Aleksandra (Mihajlo Jovanović) Panta Draškić (Vladislav Mihajlović) upozorava ga da su potpukovnik Apis (Slaviša Čurović) i Jovan Ružičić (Bojan Lazarov) već razgovarali sa Njegovim visočanstvom, a da se samo on čeka. Uz to, Apis i Jovan su i u kafani govorili o Nikoli, njihovo poverenje u njega nije na sigurnim nogama. Nešto od toga dospeva i do Teodore (Mina Milićević), koja počinje suze da roni od straha da njen otac Jovan ne raskine veridbu zbog političkih neslaganja sa Nikolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, mnogo lepše o mladom oficiru govori Sofija Baumen (Ivana Dudić), koja svojoj baki Nataliji (Olga Odanović) ponovo objašnjava kako joj je srce stalo kada ga je videla i da jedva čeka novi susret. U kući Baumenovih mnogo je tajni, a jedna, vezana za Mariju (Nina Grahovac) biće otkrivena večeras sa dolaskom misterioznog Pavla Dimitrovića (Srđan Karanović).

Foto: TV Pink Printscreen

Drama dobija zaplet, sve je interesantnije i zato ne propustite da i večeras budete deo milonske publike TV Pink koja je od 21 čas uz seriju “Crveni mesec”.

Pink.rs

#Crveni mesec

'