AKTUELNO

Večeras od 21 čas na TV Pink ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu vikend-serije "Šifra Despot".

Proteklog vikenda serija "Šifra Despot" počela je sa emitovanjem na TV Pink i izazvala veliko interesovanje među publikom, a večeras od 21 čas, gledaoce TV Pink očekuje četvrta epizoda pod nazivom "Kninska zora".

Foto: Promo

U četvrtoj epizodi, pored glavne postavke koju čine Đorđe Marković, Tamara Krcunović, Branka Šelić i Radoslav Milenković, pojaviće se Radoš Bajić u ulozi Jova Agbabe i Olga Odanović, kao njegova supruga Agbabica.

Foto: Promo

Sudbina Despota Despotovića dobiće još jedan neočekivani obrt - u prethodnoj epizodi je otišao na rutinski lekarski pregled i usput izazvao opštu uzbunu na klinici zbog radioaktivnog uzorka, a pritom doživeo ljubav na prvi pogled.

U epizodi "Kninska zora", koja će se emitovati večeras u 21 čas, Despot i medicinska sestra Milena (Tamara Krcunović) odlaze na prvi sastanak. Zbunjeni, nespretni i neiskusni, proći će niz komičnih situacija pre nego što jedno drugom priznaju svoja osećanja.

Foto: Promo

I taman kad pomislite da su stvari krenule pravim tokom, Despotov otac Života nepromišljeno, ne znajući s kim razgovara, u telefonskom razgovoru izvređa Mileninog strica, predsednika lovačkog društva "Kninska zora", Jova Agbabu (Radoš Bajić).

Foto: Promo

Ipak, Milena i Despot odlaze na godišnjicu lovačkog društva, gde Despot upoznaje Jova, Mileninog strica, i strinu Agbabicu (Olga Odanović), Krajišnike, došljake, koji su odgajili Milenu kao svoju, nakon što je ostala sama.

Foto: Promo

Despot dobija zadatak da pokrene računar i instalira programe, ali, kao što to obično biva, nešto će krenuti po zlu.

Foto: Promo

Hoće li Despot uspeti da izvuče živu glavu iz lovačkog društva Krajišnika Agbabe, saznaćete u ćetvrtoj epizodi vikend-serije "Šifra Despot" večeras od 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Branka Šelić

#Olga Odanović

#Radoslav Milenković

#Radoš Bajić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'