AKTUELNO

Svake subote u 21 čas na TV Pink.

Serija Predraga Gage Antonijevića – “Državni službenik”, uzburkala je javnost i otvorila mnoga pitanja o radu tajnih službi. Provokativni scenario Dimitrija Vojnova, izvanredna glumačka podela, fantastična fotografija Miloša Kodema, i sve to pod rediteljskom palicom iskusnog trija - Miroslav Lekić, Ivan Živković i Gaga Antonijević, ostavili su milionsku publiku bez daha tokom prve dve epizode, pa najavljujemo šta nas očekuje u nastavku ove intrigantne priče koja je upravo počela sa emitovanjem na TV Pink!

Foto: Promo

U poslednjoj, napetoj sceni snimljenoj u Gračanici, na Kosovu i Metohiji, ostavili smo junake na kraju prethodne epizode. Briljantnom glumom, Milan Marić u ulozi mladog operativca Lazara, dočarao nam je moralnu dilemu pred kojom se našao tokom razmene Karadžinog (Darko Tomović) ubice Rabrenovića (Nebojša Milovanović) za islamskog teroristu, kada je dobio dodatni uslov od vođe Albanaca Bogdanija (Mensur Safhiu) - da ubije dva Albanca za jednog srpskog operativca. Pomoć je zatražio od šefa službe, Milojevića (Nebojša Dugalić), ali, odgovor je bio da uradi sve šta mu traže, a pred Lazarom su njegovi partneri, Krle (Marta Bjelica) i Ljuba (Ljubomir Bulajić).

Foto: Promo

Sa desetogodišnjim iskustvom u stvaranju trileru sticanim u američkoj produkciji, Gaga Antonijević nam na perfidan način razrešava ovu situaciju već na početku treće epizode. Gledaćemo dramatično izvlačenja sa Kosova i Metohije. Čast službe je sačuvana! Karadžićev ubica je doveden u Srbiju, Milojević je odlučio lično da mu presudi. Pokazali su da sa službom nema šale, ali se istovremeno u njene redove uselio nemir.

Foto: Promo

Lazar dobija novi zadatak. Služba ne veruje u zvaničnu verziju koju su plasirali policija i Interpol povodom ubistva političara Radmilovića. Na Lazaru je da pokrene mrežu svojih saradnika i ozbiljno istraži taj zamršeni slučaj.

Budite uz Pink - na programu je treća epizoda "Državnog službenika"!

Pink.RS

#Državni službenik

#Milan Marić

#Predrag Gaga Antonijević

#Televizija Pink

#serija

'