AKTUELNO

Budite uz novu, napetu epizodu serije “Državni službenik”, koja je upravo na programu TV Pink.

Štošta se izdešavalo u prethodnoj epizodi serije „Državni službenik“, a u epizodi koja je upravo počela sa emitovanjem razvija se situacija oko Fejsala (Rifat Rifatović). Autori Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojnov su ga uveli u seriju kao sirijskog prevodioca koji radi sa migrantima, ali u nastavku priče Lazar je preko Hameda (Igor Đorđević) uspeo da ga identifikuje.

Fejsal je zapravo kurir za islamističku terorističku grupu. Pošto ga je pratio od Novog Pazara do Beograda, saznao je da Fejsal nije samo saradnik terorističke grupe, već i nevladine organizacije koju finansira američka vlada.

Foto: Promo.

Ovo saznanje ipak ne menja plan - Lazar i pukovnik Slavko (Nenad Jezdić), iako su inače na različitim stranama, sada moraju da rade zajedno. Oni upadaju u izbeglički kamp i privode radikalizovane migrante.

Bliži se Uskrs. Uporedo sa zadatkom, Lazar sa porodicom priprema prazničnu trpezu, što dovodi do novih tenzija sa suprugom Anom (Vaja Dujović).

Foto: Promo.

Slavko od CIA dobija uskršnji poklon, ali i nova naređenja, a Služba se sprema da obeleži praznik na svoj način - namestiće izbore za Radmilovićevog (Bojan Lazarov) naslednika na čelu Srpskog otadžbinskog saveza.

Foto: Promo.

Budite uz Pink i pratite novu epizodu "Državnog službenika"!

#Državni službenik

#Televizija Pink

'