AKTUELNO

Budite uz program TV Pink, u "Zadrugu" je upravo ušla reperova supruga!

Nakon što je Dragana Mitar javno raskrinkala oženjenog repera Nenada Aleksića Ša i svima otkrila da joj je priznao da je u nju zaljubljen, kao i da joj je ispisivao ljubavne poruke, njegov brak našao se na klimavim nogama. I dok je većina zadrugara ubeđena da je Ša otkinuo za udatom Draganom, on se nevešto pravda i pokušava svima da stavi do znanja da to nije istina i da zapravo voli svoju suprugu Ivanu Aleksić, međutim bezuspešno.

Foto: TvPink Printscreen, Printscreen Instagram

S obzirom na to da je odnos Dragane i Ša, kao i njegov brak sa Ivanom, već danima tema o kojoj bruje svi učesnici Bele kuće, ali i milioni gledalaca "Zadruge", reper se zabrinu da bi zbog priča koje kruže brak mogao da mu pukne. On od juče razmišlja o tome kako njegova supruga gleda na celokupnu situaciju, što više neće morati da radi, budući da će se UPRAVO sa njom suočiti UŽIVO!

Foto: TvPink Printscreen

Ivana Aleksić upravo je ušla u "Zadrugu", u kojoj će obaviti ozbiljan razgovor sa svojim suprugom, a kako će, posle svega što se izdešavalo, proteći njihovo suočavanje pratite UŽIVO NA PINKU!

Pink.rs

#Nenad Aleksić Ša

#Rijaliti Zadruga

'