AKTUELNO

TV Pink je već četvrti dan za redom najgledanija televizija u Srbiji. Pored ukupnog broja gledalaca koji su dan proveli uz nasu televiziju, Pink je gledaniji i u posebnim grupama gledalaca.

Najveća prednost u odnosu na ostale emitere ukljucujuci i Javni Servis Srbije vidljiva je u grupama gledalaca ženske i urbane populacije, ali i gledalaca starosti od 18 do 49 godina.

Najgledanija centralna informativna emisija svih komercijalnih emitera je Pinkov “Nacionalni Dnevnik”, dok su “Jutarnji” ali i “Popodnevni dnevnik” na listi najgledanijih.

Foto: Pink.rs

“Novo jutro” u danu iza nas, tradicionalno je najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: Promo

Među najgledanijim emisija tradicionalno je i naš serijski program i serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav” koje su u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Među četiri najgledanije emisije u danu svih emitera je “Brak na neviđeno” koju je pratilo vise od 24 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj format sledi i “Trenutak iz sna” koji je pratilo 27 odsto gledalaca televizije. Verna pinkova publika pratila je direktna uključenja u Zadrugu, dok je neverovatnih 29 odsto auditorijuma dan zavrsilo uz Pink i specijalnu emisiju “Zadruga-Gledanje snimaka”.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Vas Pink.

#Gledanost

'