AKTUELNO

Osmomartovskog dana Pink je bio najgledanija televizija u Srbiji. Pored značajnije prednosti u ukupnom broju gledalaca, naša televizija beleži i značajnije rezultate u posebnim grupama gledalaca.

Pripadnice lepšeg pola su gotovo celodnevno bile uz program Pinka, publika starosti od 18 do 49 godina, kao i urbana populacija. U subotu u odnosu na Pink, Javni servis Srbije bio je gledaniji za nešto manje od 1% ukupunog udela u gledanosti, dok je u nedelju naša televizija ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u zemlji.

Tokom sva tri dana vikenda u zvaničnim top listama, među osam najgledanijih emisija je naš serijski program. Serija „Istanbulska nevesta“ treća je emisija u danu, dok je „Zabranjena ljubav“ kao četvrta u danu odmah iza. Sledi i serija „Elif“ koja je takođe na listi najgledanijih, dok je i u nedelju domaću seriju Radoša Bajića „Šifra Despot", u produkciji TV Pink, pratila milionska publika.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ tokom sva tri dana je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Da se našem informativnom programu veruje, dokaz su i ostali foramti naše redakcije koji su u samom vrhu gledanosti: Jutarnji, Popodnevni dnevnik, kao i Dnevnik u 13h. „Novo jutro“ je tokom sva tri dana vikenda najgledaniji jutarnji program svih komkercijalnih emitera, dok je osmomartovsko izdanje Jutarnjeg programa pratilo 22% auditorijuma.

Foto: Pink.rs

Pored informativnog, zabavni program naše kuće beleži fantastične rezulate. U petak je više od milion gledalaca pratilo muzičko takmičenje „Pinkove zvezdice All stars“, dok je vikend rezervisan za talk show emisije. „Magazin IN“ , autorska emisija Sanje Marinković tradicionalno visokopozicionirana na zvaničnim top listama, dok fantastične rezultate sa udelom u gledanosti od 25% beleži reprizno emitovanje „Paparazzo lov-a“.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović/Pink.rs

Tokom sva tri dana vikenda na top listama su i popodnevna uključenja u naš rijaliti „Zadruga“, kao i specijalne emisije. Verna pinkova publika pratila je napete „Zadruga-nominacije“, a potom i emisiju „Zadruga-Uključenje porodica“, dok je subotnje veče 25% auditorijuma završilo uz emisiju „Zadruga-Pitanja novinara“. Nešto više od milion gledalaca tokom jučerašnjeg dana bilo je uz „Zadrugu-Izbacivanje“.

Foto: TvPink Printscreen

Pored izbacivanja, u nedelju, popodnevne sate Pinkova publika provela je uz „Žikinu Šarenicu“, potom uz autorsku emisiju Ognjena Nestorovića sa najnovijim vestima o poznatima, kao i večernji šou Lava Pajkića „Kontravizija“ koji je na zvaničnoj top listi visoko pozicioniran.

Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš Pink!

#Gledanost

#RTV Pink

#Televizija Pink

'