AKTUELNO

I drugog dana ove nedelje Pink je najgledaniji emiter u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je i u posebnim grupama gledalaca.

Najviše paznje našem programu posvetila je urbana i ženska publika, a najveća prednost u odnosu na sve emitere vidljva je u grupi gledalaca starosti od 18 do 49 godina.

Serijski program je tradicionalno u samom vrhu gledanosti. Serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i Zabranjena Ljubav” nalaze se među deset najglednaijih formata u danu, dok je humanitarni show “Kuća od srca” medju sedam najgledanijih u danu.

Našem informativnom programu se veruje, pa je “Nacionalni dnevnik” najgledanija informativna emisij svih komercijalnih emitera.

U vrhu gledanosti su i ostali formati naše informativne redakcije: Popodnevni dnevnik i Nacionalni dnevnik u 13 časova, kao i vanredno obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: TvPink Printscreen

Jutarnji sati su rezervisani za “Novo Jutro” najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera, dok je večernje sate naša publika provela uz “Ami G-show” koji je pratilo približno 22 odsto auditorijuma.

Foto: Pink

Foto: Pink.rs

Na listi najgledanijih emisija u danu našla su se i direktna uključenja u Zadrugu.

Foto: RTV Pink

#Gledanost

'