AKTUELNO

Tokom vikenda televizija Pink, najgledanija je komercijalna televizija, dok je u subotu, Pink bio najgledanija televizija u Srbiji.

Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija u odnosu na ostale emitere ostvarila je bolje rezultate u posebnim grupama gledalaca.

U petak i subotu pratili ste serijski program inostrane produkcije i serije „Elif“, „Istanbulska nevesta“ i „Zabranjena ljubav“ koje se nalaze među deset najgledanijih emisija, dok je domaći serijski program takođe dominantan za dane vikenda.

U subotu visokorangirna je serija „Državni službenik“, dok je pinkova publika u danu iza nas, pratila seriju „Šifru Despot“.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno naš informativni program u samom je vrhu gledanosti, pa je tokom vikenda ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera „Nacionalni dnevnik“.

Ostali formati naše redakcije nalaze se u samom vrhu gledanosti: Popodnevni i Nacionalni dnevnik u 13 časova. Jutarnji program naše televizije u petak i u subotu ubedljivo je najgledaniji u odnosu na ostale komercijalne emitere, dok je u nedelju najgledanija jutarnja emisija svih emitera, uključujući i Javni Servis Srbije.

Poslednji dan vikenda rezervisan je i za politički talk show „Hit Tvit“ koji je pretilo približno 1.200.000 gledalaca, dok je visokorangirana „Kontravizija“.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: RTV Pink

Formati zabavne redakcije visoko su pozicionirani. Petak je u znaku „Pinkovih zvezdica All stars“, subota, za talk show Sanje Marinković „Magazin IN“, ali i reprizno izdanje emisije „Paparazzo lov“ koju je pratilo oko 22 odsto auditorijuma.

U nedelju popodnevne sate milionski auditorijum proveo je uz „Žikinu Šarenicu“ ali i „Premijeru Vikend Specijal“ koja je u terminu emitovanja najgledanija emisija.

Rijaliti program „Zadruga“ okuplja vernu Pinkovu publiku. Petak je rezervisan za nominacije u vanrednom terminu, ali i emisiju „Zadruga-Pitanja novinara“ sa auditorijumom od oko 23 odsto. Subota je dan Izbacivanja u Zadruzi, dok u danu iza nas emisija "Zadruga-Uspomene" na zvaničnoj top listi zauzima mesto u top devet najgledanijih foramata.

Foto: Promo.

Hvala na poverenju i ostanite uz Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'