AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju!

TV Pink je na polovini nedelje najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen. Dok je naša televizija gledanija u ukupnom broju gledalaca, prednost je ostvarena i u posebnim grupama gledalaca. Pripadnice ženskog pola i gledaoci urbanih sredina, dan su u većem procentu proveli uz Pink.

Na zvaničnoj top listi među deset najgledanijih je čak pet pinkovih emisija. Sa milionskim auditorijumom emisija “Paparazzo lov” je najgledanija zabavna emisija u danu, dok ga sledi dokumentarni program “DNK” sa približno neverovatnih 27% auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Promo

Serijski program već tradicionalno je u samom vrhu gledanosti. Nove zaplete naša publika ispratila je u serijama “Elif”, “Istanbulsla nevesta” kao i “Zabranjena ljubav”.

Foto: RTV Pink , printscreen

21% auditorijuma najvažnije vesti saznao je u našoj centralnoj informativnoj emisiji, pa je tako “Nacionalni dnevnik” najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sledi ga “Popodnevni dnevnik”, dok su najvažnije vesti “Minut-Dva” u vrhu gledanosti.

Foto: TvPink Printscreen

“Novo jutro” u danu iza nas najgledaniji je jutarnji program svih komercijalnih emitera. Popodnevno uključenje u rijaliti “Zadruga” pratila je verna pinkova publika, dok je 30% auditorijuma pratilo večernju specijalnu emisiju “Zadruga - pitanja gledalaca”.

Foto: Pink.rs

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz najgledaniju televiziju u Srbiji. Vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'