AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Treći dan u ovoj nedelji Pink je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji. Pored ukupnog broja gledalaca koji su dan za nama proveli uz Pink, naša televizija je gledanija i u posebnim grupama gledalaca gde se najviše ističu gledaoci starosti od 18-49 godina, urbana i ženska populacija.

Najgledanija zabavna emisija svih emitera je “Paparazzo lov” sa udelom u gledanosti od 21 odsto, dok ga sledi i dokumentarni program “DNK” koji je pratilo 24 odsto auditorijuma, iliti svaki treći gledalac.

Foto: Promo

Tradicionalno Pinkov serijski program je u samom vrhu glednosti kao i serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Zabranjena ljubav”.

Foto: Promo

“Nacionalni dnevnik” i u danu iza nas je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sledi ga i “Popodnevni dnevnik”. Jutarnji program naše televizije je takodje tradicionalno najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TvPink Printscreen

Formati naše zabavne redakcije su visokopozicionirani, pa je “Premijera” u danu iza nas najgledanija zabavna kratka forma, koju sledi i emisija “Ekskluzivno”. Pinkova publika je pratila i direktna uključenja u “Zadrugu”, dok je neverovatnih 34 odsto auditorijuma dan zavrsilo uz emisiju “Zadruga - pitanja gledalaca”.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala vam na poverenju i ostanite uz Vaš Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'