AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Još jednu nedelju TV Pink započela je kao ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanični rezultati agencije Nilsen Audience Mensurment.

Pink je u danu iza nas u odnosu na ostale emitere zabeležio drastično veću prednost u svim grupama gledalaca, a posebno među ženskom publikom od 18-49 godina i urbanom populacijom.

Najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera jeste upravo Pinkov, pa su tako “Nacionalni dnevnik”, “Popodnevni dnevnik” i “Nacionalni dnevnik u 13h” među najgledanijim emisijama na zvaničnoj top listi.

Foto: TvPink Printscreen

“Novo jutro”, prema zvaničnim istraživanjima i ovu nedelju počinje kao najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: RTV Pink

Serije “Ćerke”, “Istanbulska nevesta” i “Elif” u danu iza nas nalaze se među 10 najgledanijih emisija, dok su među najgledanjim formatima sva direktna uključenja u Zadrugu, kao i specijalne emisije “Zadruga-Izbor potrčka” sa udelom u gledanosti od čak 22 odsto, kao i “Zadruga-Pitanja novinara” sa udelom u gledanosti od preko 24 odsto.

Foto: Promo

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz vašu televiziju Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'