AKTUELNO

Večeras vas očekuju dve zanimljive epizode serije "Šifra Despot".

Gledaoce TV Pink večeras, na Badnje veče, od 21:15 časova kao poklon očekuje jednočasovni praznični specijal od dve epizode serije "Šifra Despot" - "Stani zoro" i "Badnji dan".

U prvoj epizodi, koja nosi naziv "Stani zoro", pored Đorđa Markovića, igraju i Marija Petronijević, Marijana Mićić, Suzana Mančić, Predrag Bjelac, a još jednom se u ulozi Stefana Žakule pojavljuje Nedeljko Bajić.

Foto: YouTube screenshot

Despot je i dalje u očajnom stanju i ne može da prihvati činjenicu da ga je Milena napustila. Još jednu noć provodi uz čašu u kafani, a jutro ga zatiče u sobi lepe konobarice Marije. Da li se ona sažalila na njega ili tu postoji nešto više, saznaćete u ovonedeljnoj epizodi serije "Šifra Despot".

Iste večeri, na poziv čuvenog Stefana Žakule, odlazi na promociju njegovog novog hita "Stani zoro". Ipak, umesto konobarice Marije, Despot na promociju vodi Mileninu najbolju drugaricu i nesuđenu kumu Žanu.

U nastavku, u epizodi koja nosi naziv "Badnji dan", pratimo događaje u domu porodice Despotović uoči Božića. Despot odlučuje da upravo tada ode sa Žanom u selo Adrovac, rodno mesto njegovog oca.

Foto: TV Pink Printscreen

On odlazi u lokalnu crkvu, gde sreće strica Živorada Despotovića sa porodicom. Tokom službe, Žani zvoni telefon - zove je upravo Milena, a Despot joj, nakon svega, govori da isključi telefon.

Foto: TV Pink Printscreen

Despot će sa Žanom i ostatkom familije Despotović, provesti divne, praznične trenutke i doživeti nešto za čim je dugo čeznuo.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite praznični specijal serije "Šifra Despot" i dve epizode "Stani zoro" i "Badnji dan", večeras od 21:15 časova na TV Pink.

Autor: M. Đ.

#Marija Petronijević

#Marijana Mićić

#Nedeljko Bajić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'