AKTUELNO

Ne propustite drugu epizodu vikend-serije "Šifra Despot".

Ambiciozni projekat Radoša Bajića, vikend-serija "Šifra Despot" počela je sinoć sa emitovanjem na TV Pink, a svakog petka, subote i nedelje u 21 čas, publika u regionu će pratiti avanture kompjuterskog programera Despota Despotovića.

Foto: Promo

Večeras će na programima TV Pink širom regiona biti prikazana druga epizoda vikend-serije "Šifra Despot" pod nazivom "Peka i Slađa", u kojoj će se pojaviti Lidija Vukićević u ulozi Slađe cvećarke, Aleksandar Srećković Kubura kao Peko Pljevljak i Branislav Lečić kao Lazar, načelnik Komunalne policije.

Igram Slađu cvećarku, jednu ženu koja je svesna svog izgleda, svojih atributa i njih koristi kako bi lakše došla do cilja i savladala prepreke, na taj način preživljava. Ona nije nemoralna ili laka žena, ali u tome jeste zanimljivost ovog zadatka - ona svoje atribute koristi samo dokle njoj odgovara. Mora da se služi ženskim lukavstvom i mozgom, a ljude privlači svojim izgledom. U tome leži kompleksnost ovog lika - ispričala je Lidija Vukićević o svojoj ulozi.

Foto: Srđan Stevanović

Kao i Lidija, i Aleksandar Srećković Kubura ima veoma zanimljivu ulogu u ovom ostvarenju Radoša Bajića.

Moj lik se zove Peko Pljevljak, ja sam klasični kontroverzni biznismen, malo sirov, koji svoj posao želi da unapredi, usavrši i podigne na neki evropski i svetski nivo, ali nema šlifa i obrazovanja. Zato koristi usluge glavnog lika, Despota Despotovića, ali naravno tu nikad ne bude sve kako treba i onda dolazi do raznih duhovitih situacija. Pošto je Despot simpatičan Peku, onda mu on daje još koju šansu da se iskupi, ali ni to ne ispadne onako kako je očekivao. Ovo nije lik kog će publika previše da voli, ali će voleti situacije koje se sa njim dešavaju" - rekao je Aleksandar.

Foto: Promo

Lidija ne krije da joj je zadovoljstvo da bude deo ovakvog projekta i smatra da ova serija ima viši cilj.

Ovo je komedija sa elementima društvene, socijalne drame, zbog čega je ova serija i dobra. Serija 'Šifra Despot' nema za cilj samo da nasmeje ljude, da ih oraspoloži u ovim turobnim vremenima u kojima živimo, nego i da ih osvesti u neku ruku, da im da putokaz, da se preispitaju, da se vrate na one norme koje su oličenje časnog i pravog života", kaže Lidija.

Foto: Srđan Stevanović

Ne propustite drugu epizodu vikend-serije "Šifra Despot", večeras u 21 čas, samo na programima TV Pink širom regiona.

Autor: M. Đurović

#Aleksandar Srećković Kubura

#Branislav Lečić

#Branka Šelić

#Lidija Vukićević

#Ljiljana Stjepanović

#Radoslav Milenković

#Radoš Bajić

#Tamara Krcunović

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'