AKTUELNO

Ne propustite 15. epizodu vikend-serije "Šifra Despot".

Uskršnja epizoda vikend-serije "Šifra Despot" pod nazivom "Mirela rum koktel" emitovaće se u nedelju 8. aprila u 21 čas na TV Pink.

U 15. epizodi "Šifre Despot" gledaoci će u epizodnim ulogama pored Ljiljane Stjepanović kao baka Savke, videti i legende srpskog glumišta, Danicu Maksimović kao Mirelu i Tihomira Arsića kao političara Roksandića.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Milena je i dalje u bolnici, a njena veza sa Despotom je i dalje u krizi. Života, kom su našli municiju u torbi i nakon što je ošamario inspektora, završio je u pritvoru. Rumenka je očajna i nada se da će Despot uspeti da ga izvuče na slobodu uz pomoć klijenta kod kog se upravo uputio.

Foto: Printscreen Youtube

Despotov sledeći klijent je modna kreatorka Mirela (Danica Maksimović), supruga uticajnog političara Roksandića (Tihomir Arsić). Mirela, čije je pravo ime zapravo Dragica, poročna sredovečna dama, preko svoje poznanice Žane (Marijana Mićić), vlasnice salona venčanica, angažovala je Despota da joj instalira kompjuterski program.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, posle pića dobrodošlice koje je ponudila Despotu, stvari su se otele kontroli. Despot i Mirela su se previše opustili u razgovoru i situacija u kojoj će ih zateći gospodin Roksandić, neće ga obradovati. Izgleda da će i instaliranje softvera i spašavanje Život iz pritvora morati još da pričekaju.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite 15. epizodu vikend-serije "Šifra Despot", "Mirela rum koktel", u nedelju 8. aprila tačno u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Danica Maksimović

#Ljiljana Stjepanović

#Televizija Pink

#Tihomir Arsić

#serija

#Šifra Despot

'