AKTUELNO

Gubitak!

Dastin Dajmond je preminuo od posledica raka pluća. Bio je u 4. stadijumu koji je otkriven prošlog meseca kada je prevezen u bolnicu jer se žalio na bolove.

Dastinu Dajmondu je otkriven rak u četvrtom stadijumu prošlog meseca, a njegovi prijatelji su rekli da su mu doktori prognozirali da će živeti između nekoliko nedelja do 2 godine. Nažalost, to se nije ostvarilo jer je Dastin preminuo 1. februara u jutarnjim satima po američkom vremenu. 

Foto: Tanjug AP/Peter Kramer

Bivšoj zvezdi serije ''Zvono kao spas'' je prošlog meseca dijagnostikovan 4 stadijum raka i uprkos nadi koju su gajili njegovi prijatelji on nije uspeo da se izvuče i pobedi opaku bolest. 

U seriji koja je bila popularna i kod nas, Dastin (44) je glumio Semjuela Poversa zvanog Skrič. 

Ljudi se opraštaju od Dastina na društvenim mrežama, a njegov prijatelj je izjavio za britanski časopis, da je Dastinova želja da upozna basistu čuvenog benda Tul, Džastina Čenselora i da poseti izložbu Ratova zvezda u Diznilendu na Floridi. 

Dastinu je rečeno da od nekoliko nedelja do 5 meseci je prosek života onih koji su u 4. stadijumu, ali da mali procenat njih dogura do godinu, dve dana života posle dijagnoze. Dastin nažalost nije imao šansu, preminuo je mesec dana posle dijagnoze. 

Foto: Tanjug AP/Peter Kramer

Autor: O. B.

#Dastin Dajmond