AKTUELNO

Uzrok smrti još nije poznat!

Mnoge se zvezde opraštaju od glumca Danijela MIkelsona, koji je preminuo u nedelju 4. jula u 23. godini, a među njima je i manekenka Kaia Gerber.

Još se ne zna uzrok smrti Mikelsona, koji je bio najpoznatiji po ulozi u seriji „Mani“ i hororu „The Killer Clown Meets the Candy Man“.

- Sećam se vremena kad smo sedili na kauču i proveli celi dan smišljajući naš tajni jezik koji bismo govorili svaki put kad bismo se susreli. Želela bih kad bismo se mogli vratiti u to vreme. Želela bih da možemo govoriti rečenice koje su verovatno živcirale sve oko nas, ali mi smo se na njih samo smejali. Želela bih da i dalje sedim na podu u kupatilu dok razgovaramo preko FaceTimea jer je to bilo jedino mesto gde bih imala Wi-Fi i nisam želela propustiti tvoj poziv. Hvala ti što si bio razlog toliko mnogo smeha i sreće u svetu. Neće biti isto bez tebe. Volim te, Danijele - napisala je u emotivnoj objavi na Instagram storiju Kaia Gerber, manekenka i kći supermodela Sindi Kraford.

Mnoge je svojim oproštajem od Danijela rasplakala i njegova mlađa sestra, model Meredit Mikelson.

- Moje je srce slomljeno i pisati ovo čini se tako pogrešno i uopšte ne znam šta bih rekla. Izgubila sam svog brata, najboljeg prijatelja i drugu polovicu svog srca. Nije bilo osobe na Zemlji koju sam više volela - napisala je u objavi.

Autor: M.K.