AKTUELNO

Ne želi da ima bilo šta sa njom.

Marijana Zonjić i Slobodan Batjarević Cobe su od samog početka rijaliti programa "Zadruga 2" ostvarili veoma blizak prijateljski odnos. Među zadrugarima se digla prašina da njih dvoje gaje emocije jedno prema drugom, dok oni to negiraju.

Ovonedeljni vođa Lepi Mića ih je postavio za potrčke, što znači da će narednih sedam dana provesti u izolaciji i da će imati vremena da razgovaraju o svom odnosu, što su oni več prve večeri i učinili.

Foto: TvPink Printscreen

I ja i ti znamo da smo drugari. Uopšte ne shvatam više... 100 puta sam ti rekao da se pomiriš sa Adamom, i sa njim pričam o tebi. Ovo je stvarno smešno, ja ću da se sprdam. Jedina stvar koja baca sumnju na sve je što si ti pisala Adamu na ruci. Šta se desilo i šta si pisala? - pitao je Cobe Marijanu.
Od ove priče nema ništa i drago mi je što su nas stavili u izolaciju. Meni je žao zbog tebe što se nerviraš zbog porodice - odgovorila mu je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Mene moja porodica gleda kući. Neću da sramotim svoju porodicu. Moj sin ima 18 godina i neću da mu neko prebaci zbog nečega što ne postoji - pričao je pevač i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Ako si rekla C, imaćemo problem, jer ja te gotivim kao sestru. Posle svega, ako si mu pisala na šaci slovo C, onda ću te napušiti. To znači da si mi bila lažan prijatelj. Ja najmanje želim da te izgubim kao druga - rekao je Cobe, dok se Marijana pravdala da ona nije započela ovu priču.

Na osnovu onoga što je rekao Cobe, može se primetiti da on nikako ne gaji osećanja prema Marijani, ali da je ona ta koja je stvorila crv sumnje da između njih dvoje postoje emocije.

Ako ti žena kaže da se sklonim od tebe, ti ćeš za mene biti vazduh. Fora je što si se ti primio na ovu priču - pričala je Marijana.

Cobe je insistirao da sazna da li Marijana stvarno gaji emocije prema njemu, dok je ona nekoliko puta to porekla, a kakva je situacija zapravo između njih, ostaje da saznamo u narednim danima.

Pročitajte još: ON JE MENE MALTRETIRAO I UBIJAO PSIHIČKI! Aleksandra GRCALA U SUZAMA, pa pričala o porodičnim problemima! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marijana Zonjić

#Slobodan Cobe Batjarević

'