AKTUELNO

Ne želi da ga povezuju sa njom.

Miljan Vračević je bio besan na Kristinu Kockar zbog priče da koja kruži u Beloj kući da je ona zaljubljena u njega, jer misli da je to sve paravan i da stjuardesa prikriva svoje emocije prema Filipu Đukiću.

Foto: TvPink Printscreen

Iz cele priče ispadam ja danas čovek koji je zaljubljen u Kristinu. Ništa nemoj da se iščuđavaš, Mića je danas rekao "Da, naravno". Pričaš tu priču po kući. Ja ti kažem. Ovde je jedan fin dečko iz Zrenjanina, drugačiji grad i ta priča ti je mogla prolaziti negde drugo. Ja sam jeben pa rođen, kad vidim čoveka ja znam o čemu se radi. Tebi sam rekao da možeš 15 dana ovde da se foliraš, dalje ne. Prve tri nedelje oblačenja posle svega. Da li ja jedem ili ne jedem, ja bih te zamolio da mi kažeš šta sam tvoje pojeo. Da, ja pušim, mislim da tvoje nisam pojeo ništa. Dovodiš u pitanje moj moral da bi sakrila svoju emociju prema Filipu. Stavljaš da meni Filip smeta zato što se ti meni sviđaš - bio je iznerviran Miljan.

Foto: Printscreen Youtube

Miljan je želeo da izbriše svaku sumnju koja je postojala da on ima bilo kakve veze sa njom i upitao da li joj je ikada prišao toliko blizu da bi tako nešto mogla da priča. Naravno, ona je sve ovo demantovala pod izgovorom da je on to sve pogrešno razumeo i da ona iskreno voli svog dečka Andriju Lazovića. Nakon toga je Miljan nastavio da iznosi svoja zapažanja.

Foto: Printscreen Youtube

Spominjanje Janjuša i ta priča da ste se sreli negde, to je providna priča. Da ne postoji ova žena pored mene (Ana Korać) ti bi bila jako bliska sa njim, da bi ovog ovde čoveka uzdrmala zato što je on (Sloba Radanović) blizak sa njim - primetio je Miljan.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MACA ĆE POLUDETI! Miki i ekipa hteli da je zamene, i to ovom zadrugarkom! (VIDEO)

Kako je izgledala njihova prepirka, pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'