AKTUELNO

Ne želi više ništa da ima sa njom.

Posle pitanja gledalaca Miki Đuričić ušao je u sobu za rehabilitaciju, gde inače boravi, i poručio Suzani Perović da pokupi svoje stvari i da napusti ovu prostoriju. Miki i Suzana su ušli zatim u svađu, a Đuričić joj je govorio kako više ne može da je trpi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj zadrugar je istakao kako smatra da Suzana nema više poštovanja prema njemu, kao i da nemaju o čemu dalje da razgovaraju. Takođe, Mikija je pogodilo što je Zlata Đurković, inače Suzanina drugarica, burno reagovala nakon izvinjenja koje joj je uputio.

Foto: TV Pink Printscreen

Kupi svoje stvari i napolje, da ne bih ja pravio probleme! Ne želim više ništa da imam sa tobom. Ja se izvinjavam Zlati... Jutro, veče, sada ovo... Kupi svoje stvari i izađi. Završili smo za ceo život. Ja sam loš čovek, za sve sam ja krvi. Da ti ne bih ja više pravio probleme, svako na svoju stranu. Pokupi hranu, maramice... Ne želim da pričam sa tobom više - govorio je Miki Suzani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš tako da mi govoriš da kupim stvari. Neko ko mene poštuje, ne baca mene u jezero. Ko je ušao u vezu? Valjda u vezu uđe dvoje ljudi. Gubim i ja živce - branila se Suzana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

'